Sunday, April 9, 2017

Erottajalla bilettämässä

Lähdin perjantaina ulos kahden hyvän ystäväni kanssa.
Pukeuduin kivasti, musta pliseerattu silkkimekko jossa aika avonainen kaula-aukko jossa pitsiä, ja mun ikilemppari kengät, hiukset kivasti föönattu ilmavaksi ja luonnollinen meikki.
Voittokombo.
Ensin Salutorgetissa aloitettiin ilta viihtyisän vastaanottobaarin upottavilla sohvilla nauttien sisustuksesta ja katunäkymistä juoden champanjaa ja vaihtaen kuulumisia josta siirryimme kivaan ikkunapöytään illallistamaan.
Söimme hyvin, puhuimme töistä, viineistä, vaatteista, tunteista ja niiden ilmaisun kehittymisestä, siitä millaista on vanheta ja mitä sille voi tehdä.. laihduttamisesta, kuntoilusta ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Oli ihanan rentouttavaa saada vain hölöttää ja nauttia hyvistä ystävistä joiden seurassa voi puhua mistä vaan ja olla niin ettei tarvitse kerrassaan lainkaan miettiä mitä tai miten jotain sanoo.
On vaan niin hyvä olla.
Jatkoimme iltaa minun pyynnöstäni Pata-Ässään mutta se oli todellinen virhearviointi.
Siellä oli möhömahaisia ukkoja karvaiset pyllynposket sulavasti housunkauluksen ulkopuolella laulamassa Irvinin "sepalus auki" biisiä ja tunkemassa baaritisikillä naisia kumoon.. katsoimme hetken tätä menoa, ja siinä vaiheessa kun joku keksi alkaa tanssia kännissä ripaskaa me lähdettiin ulos. Lähdimme lopulta ystävän kotiin,  jossa hänen miehensä vietti kavereineen poikien iltaa, mutta meidän seura kelpasi kuitenkin...
Ravintoloissa on porukka liian nosteessa... Kulttuuri on jotenkin muuttunut että ihmiset tulevat kovemmassa humalassa ravintoloihin kuin ennen.

Ilta alkoi valoisaan aikaan shampanjalla ja rentouttavalla hetkellä.

Ystäväni kehoituksesta latasin Tinder sovelluksen puhelimeeni, ja samalla huomasin yllätyksekseni että mun luuri onkin synkassa exäni kanssa edelleen.. jos hän ostaa jonkun sovelluksen mä saan sen omaan luuriini ilmaiseksi ja päinvastoin.. Sen vuoksi huomasin että hän on näköjään ladannut itselleen 3 eri deittisovellusta.. sopii mulle.

Otin ne nyt sitten käyttöön itsekin.

Kiitti Exälle, mä lähden tänään äänestyksen jälkeen Tinder deiteille.


No comments:

Post a Comment