Thursday, January 5, 2017

Tulevaisuuden suunnitelmia

Eron myötä oma taloudellinen tilanteeni on muuttunut huomattavasti..
En ole mikään tuhlailija ollut koskaan mutta nyt vaatii erityistä tarkkuutta pitää talous kasassa ja kaikki ylimääräinen on todellakin ylimääräistä.

Minulla on ollut muutamia bisnesideoita pöytälaatikossa odottamassa sopivia yhteistyökumppaneita mutta en ole saanut oikein mitään aikaiseksi sillä tuntui olevan mahdotonta löytää hyviä yhteistyökumppaneita vaikka niitä oikein etsimällä etsin.
Sattumankautta erään fb yhteisön kautta avautui yhteyksiä ja kas kummaa; llöysin tarvitsemani yhteistyökumppanit! Hurraa.
Kun asioita on valmistellut omassa mielessään jo vuosikausia on kohtuullisen helppoa alkaa kasaamaan tarvittavia juttuja niin että saa prototyyppejä (jännittävä sana) ja koe eriä ja ties mitä aikaan ja asia kehittyy niin että viiimeistään kesällä pääsen jo julkaisemaan tämän uutuuden kaikille muillekin. Toivon että se maksaa vuokrani ja omat menoni.
On pakko katsoa eteenpäin. Ensi viikolla alkaa myös dieettini niin että mahdun keväällä Lillyn alennusmyynnistä ostettuun ihanaan untuvatakkiini joiden kanssa minua odottaa ihanat nuden väriset rusetilla somistetut nahka nilkkurit, sellaiset nutrian väriset ajattomat ihanuudet. Niihin on Lontoossa sävy sävyyn sopiva Longchampin laukku.

Cashmir lämmittää pakkasilla! Ulkona on -18c ja tuulen lisällä se tuntuu säätiedotuksen mukaan -28c:ta joka hyydytti minut kyllä täysin.
Koira nauttii talvesta, minä en.

Pitäkää itsenne lämpimänä, elämä kantaa.

No comments:

Post a Comment