Tuesday, January 10, 2017

Kampaajalla tukkaterapiaa

Kampaaja on monen naisen pelastus.
Kampaajan kanssa jutellaan, hänelle uskoudutaan monella tapaa, niin sielun kuin hius ja tyyli asioissa.
Hyvä kampaaja on vaikea löytää ja kun sellaisen löytää sitä matkustaa vaikka toiseen maahan saamaan hiukset kuntoon.
Oma ongelmani on juuri ollut se että Kampaajani asuu Helsingissä ja Lontoossa olen pulassa hiusteni kanssa niin että olen päätynyt joihinkin epätoivoisiin kotivärjäyksiin paremman puutteessa.. Välttelen kampaajalle menoa Lontoossa sillä aina olen kokenut jonkinlaisia katastrofeja ja olen mielummin tekemättä kuontalolleni mitään kun annan jonkun pilata sen, kuten on käynyt jo pari kertaa. Sitten on niitä luottopaikkoja joihin voi mennä vaikka silmät kiinni ja tiedät että tulet tyytyväisenä ulos. Sellainen paikka on Uudenmaankadun Q-Hair.
Kävin tänään värjäyttämässä hiukseni Q-Hairissa, sain jälleen aivan uskomatonta palvelua Tarulta, hän on vakikampaajani. Taru on ainut ihminen maailmassa jonka annan tehdä hiuksilleni ihan mitä tahansa, Hän tuntee tyylini, osaa ehdottaa jotain uutta muttei liian suurta muutosta, ja hän osaa viimeistellä hiukset niin että tunnen olevani huoliteltu ja naisellinen aina kun astun kampaamon ovesta ulos.
Sisään mennessä tukka oli jotenkin tosi eloton ja kulahtanut, lienee johtuu kaiken maailman sairastelusta ja päätimme että vähän tummempi ja syvempi väri voisi piristää ja olenkin huipputyytyväinen.
On ihanaa mennä kampaajalle joka on itse huoliteltu ja jolla on silmää tyylille, kuten Taru aina on.. sen lisäksi että hän on todella sympaattinen.  En koskaan menisi tukka hampussa duuniin tulevan kampaajan tuoliin istumaan. Kampaajan oma tyyli ja hiukset ovat heidän käyntikorttinsa.
Taru selvitti hellästi takut hiuksistani, levitti värin, ja ihanasti rauhallisen ja hämärän pesupaikan hierova tuoli hieroi influenssan yskimisestä jumiutunutta selkääni ihanasti samalla kun Taru hieroi päänahkaa.. täydellinen nirvana.
Ei riitä sanat kertomaan kunka tyytyväinen olen.
Uusi tukka tekee ihmeitä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.
Kun mieli on matalana on ihanaa että joku pitää huolta hetken, kysyy miten menee ja kuuntelee, ja koskettaa.

Kiitos Taru, olet korvaamaton.

#q-hair


No comments:

Post a Comment