Wednesday, January 4, 2017

Keho kuntoon

Viime vuosi on kaiken muun tyhmän mukana ollut hiukan epäonninen (herramunjee mitä valitusta tästä bogista meinaa tulla) sillä sairastuin niin että se vaati leikkaushoitoa, ja jouduin lopettamaan liikkumisen viime huhtikuussa.
Silloin juoksin vielä juoksumatolla 45min jokatoinen päivä.
Liikunnan täydellinen loppuminen, tai lähinnä rajoittuminen siihen että käytän vain koiran pisulenkeillä ei ole tehnyt vyötärönseudulleni hyvää.. Siihen pitää reagoida jotenkin heti kun influenssa on ohi.. jep. Influenssa A.. H1N1 eli tuttavallisesti sikainfluenssa.
Pakko sanoa, Pardon My French,  että 2016 oli oikea paskan maksimointi.  Onneksi on ohi.

Painoa olen hallinnut vaihtelevalla menestyksellä eri tavoin, mutta olenhuomannut että minulle parhaat keinot ovat ihan ehdottomasti olleet liikunnan ja napakan dieetin yhdistelmä. Minulla on niin hidas aineenvaihdunta että jos ryhdyn laihikselle vain liikuntaa lisäämällä en laihdu grammaakaan.
Laihdutin 2014 keväällä 18kg niin että join aamulla lasin vettä ja syöksyin ovesta ulos koiran kanssa kunnon reippaalle lenkille, lenkillä kahmaisin mukaan dieettiversiona "flat white" kahvin ja reippailin joka päivä ainakin tunnin, pitkä lenkki 3krt tai 4krt viikossa. Kotiin palattuani join vaniljan makuisesta protskujauheesta tehdyn juoman jota saatoin terästää instant kahvi jauheella tai tuoreilla marjoilla. Se vei nälän tosi tehokkaasti niin että mulla oli nälkä vasta iltapäivällä ja sitten söinkin jonkun kivan välipalan, kanamuna, pinaattia, raejuustoa, tai jotain muuta terveellistä.. ja illalla söin käytännössä katsoen aika normaalisti. Painoa haihtui ennätysmäärät ja olo oli pirteä ja hyvä. Jatkoin painon pudottamista koko kevään, kesällä vähän löysäilin ja syksyllä vedin kuukauden mehupaaston jonka aikana lähti viimeisetkin löysät pois.
Nyt on pakko tehdä ryhtiliike.

On miehiä jotka tykkää pullukoista naisista mutta mä pidän itsestäni enemmän jos olen vähän hoikempi, plus haluan olla nelikymppisenä elämäni kunnossa.

Tässä siis se mitä yritän alkaa tekemään..
Alkuun täytyy päästä jotenkin täräkästi joten ostin itselleni pari pakettia
Nutrilet pussikeittoja, eivät maistu niin kamalalle kuin ennen ja osan keitoista taidan korvata ihan normi pussikeitoilla. Ostan vaikka Lontoossa käydessäni vähän jotain lisää että riittää vaihtoehtoja. Sitten kun sopat alkaa ottaa päähän siirryn mehiläisen sairaladieetille jonka voin liittää tänne myöhemmin postauksiini.
Näillä pääsee alkuun!

Mulle sopii hyvin se että en mieti ruokaa lainkaan kun yritän olla dieetillä. Onneksi tammikuu on muutenkin nenänvalkaisu kk jolloin ystävät ja kylänmiehet eivät ole tukkaputkellä baareissa vaan tämä terveysintoilu tuntuu olevan päällä muillakin. Mulla tää alkoi jo joulukuussa muttä tämän possuflunssan vuoksi en ole voinut tehdä oikein mitään.

Mua inspiroi ennen ja jälkeen kuvat... ja arvatkaa kuka..
No tietenkin superkaunis ja seksikäs Kim Kardashian.

Kimin ruskea iho, beach hair, ja timmi kroppa ovat upeat

Siinä meikeläiselle tavoitetta!

No comments:

Post a Comment