Monday, June 12, 2017

Ranskalaista Muotia Korkeavuorenkadulla


Unohdin sanoa että vietin viime torstaina ihanan illan ostoksia tehden Ranskalaisia yksittäis kappaleita, pitsiä ja hepeniä.. ah mikä staili.
Joskus mulla on sellainen fiilis että miksi en ole pienempi ihminen, mieluiten blondi ja sellainen 150cm pitkä venus. Mutta kun en ole.. ja mikä ihaninta liikkeessäpä oli minunkin kokoisille naisille ihania ihania vaatteita!
LadyBohemia on Korkeavuorenkadulla sijaitsseva ihanuus.
Liikkeen katossa on ihana kattokruunu kimmeltämässä, sisällä tuoksuu ihanalta, ja sinät ovat haalean vaaleanpunaiset mustilla pienillä yksityiskohdilla.. ah mikä kaunistus.
Ikkunakin on kutsuva, runsas.. ja ah miten kesäinen.
Ovesta sisään mennessä minulle tarjoiltiin kuplivaa antiikkisessa kristallilasissa ja henkilökunta poimi rekeistään minun kokosia vaatteita joita sain sovittaa rauhassa, ja he ehdottivat mitä mainiompia asukokonaisuuksia.. kotiin lähdin mukanani ihana hulmuava haalean nutria silkkimekko, siis vuori ja koko mekko on SILKKIÄ! Se tuntuu päällä lähes ”ei miltään”. Voin kuvitella että se on lempi vaatteeni tänä kesänä.
Toinen mukaan tullut vaate oli ihana pitsikoristeinen pitkähihainen boho mekko, siinä on pitsiä jokapuolella, väri on fantastinen petroliin taittava vanha vihreä ja materiaali on ihanan raskasta viskoosia.
Täydellinen kesäiltojen ihanuus. Sen kanssa tekee mieli hulmuta juhannuksena kukkakedolla seppele päässään ja tehdä taikoja.

Suosittelen tätä ostospaikkaa kyllä kaikesta sydämestäni, ja ei, tätä mainosta ei ole maksettu! Perustyyli kaupassa on yltiöromanttinen hörhelö mutta se on ihanaa kun sen yhdistää yksinkertaisiin housuihin tai vaikka farkkuihin jolloin siitä tulee vain ripaus naisellisuutta.. tai sitten heittää oikein total lookin ja nauttii pitseistä ja silkistä ja tuntee olonsa sensuelliksi elliksi oikein tavan takaa.

Pelkät LadyBohemian paperikassit ovat herkullisia

Liike on täynnä ihania yksityiskohtia


Pitsiunelmia.. ah..

Tämä mekko lähti mukaan, se sopii täydellisesti näihin kimaltaviin Espadrilloksiini!

Ja siellä oli mun lempijuomaa!! Mahtava mesta.

No comments:

Post a Comment