Monday, February 25, 2019

Kehon remontti etenee BYAS:in voimin!

Edellisessä postauksessani päivittelin sitä että nelikymppisenä alkaa näkyä kaiken maailman ikääntymisen merkkejä ja se ottaa päähän.

Tutkiskelin erilaisia vaihtoehtoja siihen mitä kaikkea voikaan tehdä..

Ensiapua saan näköjään hienosti BYAS tuotteista!! Mitä ihmeellisiä laitteita ne onkaan!!
Vierailin Merja Kujalan luona hänen BYAS studiollaan, kiva paikka ja Merja on muuten todella lämmin ja ihana tyyppi! Puhuttiin telomeereistä ja ihosta ja vaikka mistä.
Hän esitteli mulle näitä ihmeitä tekeviä tuotteita ja kotiin lähdin BYAS Body Lifterin kanssa, ja tuntuu siltä että olisin halunnut koko tuoteperheen.

Minulla on suuret toiveet tuon body lifterin suhteen sillä laihduttuani melkoisen määrän kiloja näen löysiä paikkoja vähän siellä ja täällä joita pitää saada napakammaksi kropassa.

"Body lifter häivyttää ja poistaa raskausarpia, selluliittiä ja ylimääräistä rasvaa vartalon ongelmakohdista, sekä kiinteyttää venynyttä ihoa säännöllisesti käytettynä. Voit käyttää laitetta esimerkiksi käsivarsiin (alleihin), vatsaan, peppuun tai reisiin."

 BYAS MST  Eye lifter vaikutti ihan mahtavalta ja toimii pattereilla joten se olisi kiva sujauttaa vaikka meikkipussiin ja silmäpussit sais kyytiä aina heti aamusta.
Näin siitä kerrotaan:

"Eye lifteria käytetään silmänympärysiholle. Laitteella saa helposti ja nopeasti silmänympärysihon näyttämään ja tuntumaan kimmoisalta ja sileältä. Laite toimii myös silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Se on helppo ottaa mukaan ja voidaan käyttää myös meikin päälle. Laite toimii iontoforeesin ja mikrovärinän avulla. Hoidon tekemiseen kuluu aikaa noin minuutti."
Nyt täytyy siis sukeltaa Radioaaltojen, lihasstimulaation ja iontoforeesien jännittävän maailmaan!! On mainittava että tämä ei todellakaan ole mikään maksettu mainos vaan olen vain totaalisen myyty näihin tuotteisiin... joka on multa paljon sanottu. Vanhana kosmetiikka "junkiena" en ole kovin helposti vakuutettavissa mutta nähtyäni tuloksia ystävän kasvoilla ja kropassa en voi kun ihmetellä! Tuskin maltan odottaa että pääsen itsekin näkemään omia tuloksia. 
Merjan löydät muuten tämän linkin takaa!! MERJA KUJALAN OMA BYAS SIVU

No comments:

Post a Comment